Ølbryggerweekend

18.08.2021

Ølbryggerweekend på Ribe VikingeCenter 28.-29.  august 2021

Åbent hver dag kl. 11:00-17:00.

Sammen med mikrobrygger André Thorup sætter vikingerne deres bryg over. Følg og hør om processen bag en mikrobryg, som det også blev gjort for over 1000 år siden på en vikingegård ved Vadehavet.

Ølsmagning

Tag plads ved storbondens højbord! Både lørdag og søndag afholdes ølsmagning i Langhusets stemningsfulde hal fra kl. 15:30. Vi skal smage nogle af André Thorups egne bryg samt et par andre håndplukkede øl. Dertil serveres en lille anretning af vikingesnacks.

Arrangementet er for personer fra 18 år og foregår kun på dansk.
Varighed ca. 45 minutter.
Tilmelding nødvendig - køb billet på www.ribevikingecenter.dk

Billetprisen er kr. 249 pr. person. Dertil kommer entré til Ribe VikingeCenter, der enten kan købes i webshoppen eller ved indgangen til centret.

Kom i god tid og oplev vikingerne, der arbejder med ølbrygningsprocessen. Der foregår også mange andre aktiviteter i Ripa, vikingernes by.

Fantastbryggeren fra Tønder

André Thorup har i sin søgen efter de mest sublime øloplevelser selv kastet sig over bryggerkunsten og har de seneste 10 år eksperimenteret med alverdens øl- og gærtyper. Han står bag Fanstastbryg og brygger unikt, letdrikkeligt øl med såvel kompleksitet som balance. Han afholder brygkurser og ølsmagning. André er bosat i Tønder og til daglig fotograf på Jydske Vestkysten.