Bådebygger til Ribe VikingeCenter

15.03.2017

Bådebygger

Vi søger en bådebygger til vores værft, der skal arbejde med på et igangværende byggeri fra primo april til ultimo oktober.

I forbindelse med vores havneprojekt, bygger vi også to vikingebåde. Den første er en hurtig ti-åring med råsejl, som allerede er færdig og klar til søsætning. Nu er vi i gang med at bygge en lille fragtbåd, der er 9,43 m lang og 2,5 m bred. Denne båd skal være afsluttet i oktober måned.

I løbet af sæsonen viser vi vores besøgende, hvordan man håndværksmæssigt har bygget både i vikingetiden. Om vinteren og 'bag scenen' arbejder vi også med mere moderne redskaber, men vi holder fast ved vikingetidens materialer og teknikker.

Du skal være uddannet bådebygger eller have erfaring med bådebyggerhåndværket. Vi har ikke tid til at oplære en person fra bunden.

Vi lægger stor vægt på de personlige kvalifikationer. Du skal være udadvendt, opsøgende, praktisk anlagt og have lyst til at formidle. Du skal kunne engagere dig, arbejde selvstændigt, tage ansvar og holde dig selv i gang.

  • Det er helt afgørende, at du er 100% stabil
  • Du skal kunne tale engelsk. Meget gerne også tysk
  • Du skal have indsigt i vikingetiden
  • Du skal have fornemmelse for god service og lyst til at give vores gæster gode oplevelser

Bådebyggeriet kan følges på Facebook Ribe VikingeCenter og på Rahsegel.de

Ugentligt timetal: Gennemsnitligt 37 timer. Der vil forekomme weekendarbejde.
Ansættelsesperiode: Fra april til oktober, eller så hurtigt som muligt.
Arbejdstider: I lavsæsonen har vi åbent mandag-fredag kl. 10:00-15:30. I højsæsonen har vi åbent mandag-søndag kl. 11:00-17:00.
Løn: Kr. 185,00 pr. time inkl. pension.

Send din ansøgning med foto til rvc@ribevikingecenter.dk hurtigst muligt.

Ribe VikingeCenter
Lustrupvej 4
6760 Ribe

Kontaktpersoner: Bjarne Clement og Karen Nørgaard

Tel. 75 411 611
www.ribevikingecenter.dk

 

Om Ribe VikingeCenter - www.ribevikingecenter.dk
Ribe VikingeCenter, der i år markerer sit 25 års jubilæum, rekonstruerer og levendegør markante vikingetidsanlæg fra Danmarks ældste by, Ribe: Markedspladsen, år 710; Ripa Havn år 750; Ripa By, år 825; Hvidinggården år 980. I 2017 bygger vi Ansgars kirke, år 860. Vores gæster kommer fra hele verden; familier, skoleklasser, institutioner, lægfolk og fagfolk.

Produktionsskolen Lustrupholm - www.lustrupholm.dk
I sommerhalvåret arbejdes indenfor formidling og levendegørelse, håndværk, køkken & café, butik og service. Produktionsskolen Lustrupholm er et tilbud til unge i alderen 16-25 år. I vinterhalvåret fokuseres på aktuelle håndværk og undervisning. Produktionsskolen Lustrupholms vigtigste opgave er få elever gjort klar til efterfølgende at gennemføre en uddannelse eller klare et job.