Ledige stillinger

Sæsonmedarbejder på Ribe VikingeCenter

Hver sommer har vi brug for gæve og servicemindede medarbejdere både under og over 18 år til opgaver i formidlingen og i butikken på Ribe VikingeCenter. Hvis det er noget for dig, er du velkommen til at sende os en ansøgning i god tid.

Formidlingen: Her mener vi levendegørelsen af de rekonstruerede vikingemiljøer. Du bliver en del af holdet af vikinger, dvs. du skal arbejde i vikingedragt og være med til at give alle vores gæster en god oplevelse.
Du skal hjælpe på f.eks. buebanen, hvor gæsterne kan skyde med langbue. Der kan være brug for dig i snittehuset, hvor gæsterne skal hjælpes til rette ved snittebænkene. Du kan også komme til at arbejde hos møntslageren, hvor besøgende kan slå deres egen kopi af den Ribe-sølvmønten.

Butikken: I butikken skal du være med til at sælge entrébilletter og give gæsterne en god modtagelse. Vi sælger også souvenirs, legetøj, bøger, smykker og andre vikingeting, og du skal være med til at holde butikken fin og i orden.

Periode: Vi har brug for sæsonmedarbejdere ca. fra uge 26 til uge 32, mandag-søndag samt alle weekenderne i august.

Dine kvalifikationer: Du skal brænde for at blive en del af vikingeuniverset og være med til at skabe en supergod stemning. Du skal kunne skabe kontakt til gæsterne og begå dig på engelsk, meget gerne også tysk. Som ansat på Ribe VikingeCenter er du med til at gøre en kæmpe forskel for gæsterne og skabe sjove minder. Det er vigtigt, at du er 100% stabil og møder som aftalt. Vi forventer ikke, du ved alt om vikinger, bueskydning osv. fra starten. Vi skal nok hjælpe dig til at blive god.

Der er travlt på Ribe VikingeCenter om sommeren, men vi hjælper altid hinanden og har en fælles interesse i, at vores sted er pænt, rent og byens bedste oplevelse. Vores team består af unge og knap så unge, vi holder sammen og har det skægt. Ligesom os vil du helt sikkert finde stor fornøjelse i at møde mange glade mennesker fra hele verden.

Send din ansøgning: Præsentér dig selv i en ansøgning og læg gerne et billede ved. Skriv i din ansøgning, om du foretrækker at arbejde i formidlingen eller i butikken. Skriv også, om du har planlagt at skulle holde ferie (og hvornår) i perioden. Send ansøgningen til rvc@ribevikingecenter.dk eller kom forbi med den.

Hvornår hører du noget?: Midt i april begynder vi at finde sæsonens medarbejdere. I slutningen af maj ansætter vi også medarbejdere. Hvis du til den tid allerede har sendt os din ansøgning, vil du høre fra os dér.

Ribe VikingeCenter
Lustrupvej 4
6760 Ribe

Att.: Christin Vesterager Clausen

rvc@ribevikingecenter.dk
Tel. 75 411 611