Ledige stillinger

Vi søger ungarbejdere til formidlingen på Ribe VikingeCenter

Ribe VikingeCenter søger medarbejdere under 18 år til den kommende sæson fra 25. juni til 28. august 2022.

Ribe VikingeCenter er en travl turistattraktion og arbejdsplads i højsæsonen. Selv om medarbejderne har forskellige funktioner, er vi ét team, der hjælpes ad og vil, at vores sted er velholdt og den bedst mulige oplevelse. Ribe VikingeCenter er et internationalt sted, hvor medarbejdere, frivillige, samarbejdspartnere og gæster kommer fra alle verdenshjørner og med forskellig baggrund

Vi har brug for gæve og servicemindede unge mennesker til opgaver i formidlingen.

Formidlingen
Her mener vi levendegørelsen af de rekonstruerede vikingemiljøer. Du bliver en del af holdet af vikinger, dvs. du skal arbejde i vikingedragt og være med til at give alle vores gæster en god oplevelse. Du skal hjælpe på f.eks. buebanen, hvor gæsterne kan skyde med langbue. Der kan være brug for dig i snittehuset, hvor gæsterne skal hjælpes til rette ved snittebænkene. Du kan også komme til at arbejde hos møntslageren, hvor besøgende kan slå deres egen kopi af Ribe-mønten.

Dine kvalifikationer
Du skal brænde for at blive en del af vikingeuniverset og være med til at skabe en supergod stemning. Du skal kunne skabe kontakt til gæsterne og begå dig på engelsk, meget gerne også tysk. Som ansat på Ribe VikingeCenter er du med til at gøre en kæmpe forskel for gæsterne og skabe sjove minder. Det er vigtigt, at du er 100% stabil og møder som aftalt. Vi forventer ikke, du ved alt om vikinger, bueskydning osv. fra starten. Vi skal nok hjælpe dig til at blive god.

Kom og besøg os!
Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kigge forbi fredag 27. maj kl. 11:00 til en snak med Christin. Du kan se, hvor det er, du kunne komme til at arbejde, og du kan få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Eller send din ansøgning
Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi 27. maj, så send i stedet straks din ansøgning, hvor du præsenterer dig selv. Læg gerne et billede ved. Oplys også, om du har planlagt at skulle holde ferie (og hvornår) i perioden. Send ansøgningen til christin@ribevikingecenter.dk.

Ribe VikingeCenter
Lustrupvej 4
6760 Ribe

Kontaktperson: Christin Clausen
Tel. 75 411 611
www.ribevikingecenter.dk