Vikingekrigere!

Vikingekrigere på Ribe VikingeCenter 31. juli-6. august 2017

Åbent hver dag kl. 11:00-17:00, dog torsdag 03.08. åbent til kl. 18:00.

Jorden ryster og der er øretæver i luften. Ja, der er såmænd endnu engang ballade i Ripa. Intriger og spontane optøjer præger dagene, hvor du kan være med til tingmøder og opleve voldsomme sammenstød.

En klokke til Ansgar Kirke

Ripa er et sprudlende og larmende handelscentrum, og folk fra nær og fjern flokkes til for at få en del af kagen...på den ene eller anden måde. Dygtige handelsmænd, hensynsløse røverbander og gejstlige fra syd bare for at nævne nogle stykker. Med kongens tilladelse er byggeriet af Ripas første kirke i gang, og en frankisk delegation er på vej med en kostbar klokke, der senere skal hænge i kirken. Men rejsen er lang og farefyldt, og som et symbol på både magt og den nye tro er kirkeklokken en helt speciel skat, som mange af forskellige årsager gerne vil have fingrene i. 

Når klokken mon sikkert til Ripa? Vil kongen dukke op for at hilse sine frankiske venner velkommen? Hvad tænker borgerne i Ripa egentlig om, at de kristne skal til at ringe med klokke? 

Følg historien!

Fra 31. juli til 6. august 2017 kan du følge det store, spændende rollespil på Ribe VikingeCenter og på facebook.com/ribe vikingecenter. Krigergrupper fra Danmark, Tyskland og Holland mødes for at deltage og give os alle en uge med intriger, afpresning, opstand og kampe, tingmøder, forhandling, tro og meget mere.

 

 

Der tages forbehold for ændringer.