Gæstgiveriets pølser serveret med rodfrugter

Zebitz Vikingerne deler opskrifterne på:

Gæstgiveriets pølser serveret med rodfrugter

Svinetarme, rensede
1 kg svinekød, finthakket
200-300 ml havregryn
2 æg, pisket
2 æbler, finthakket
I stedet for æbler kan man tilsætte 2 porrer

Rør kødet med æbler/porrer og æg. Tilsæt havregrynene lidt efter lidt indtil farsen er knap så fugtig, men stadig klistret. Lad farsen hvile ca. 30 minutter.

Stop farsen i svinetarmene. Steg pølserne på en pande.

Rodfrugter

Bland dine favorit grøntsager og skær dem i lige store stykker:
Gulerødder
Majroer
Knoldselleri
Løg
Porrer
Pastinakker
Persillerod

Steg dem på en pande eller i en gryde i svinefedt eller smør. 

Velbekomme!