Zebitz Vikingerne deler opskrifterne på:
Vildsvin med kål- og hvedestuvning
500 g vildsvinekød
50 g smør
1,5 spsk knuste sennepsfrø
300 g porrer
500 g grønkål, strandkål e.l.
50 g bacon, små stykker
8 dl bouillon, vildsvin
3 dl hvedekerner
1 dl frisk timian, finthakket
Evt. salt
Skær kødet i små mundrette stykker, som koges indtil mørt. Gem buillonen!
Smelt smørret i en gryde sammen med de knuste sennepsfrø. Tilsæt groftskåret porre og kål. Skær bacon i små stykker og tilsæt. Lad det stege med et par minutter. Tilsæt så hvedekerner til gryden og bouillon. Lad det simre indtil hvedekernerne er møre. Tilsæt timian og smag til med evt. lidt mere salt.
Server med det tilberedte vildsvinekød og fladbrød.
Velbekomme!
Denne opskriften er baseret på en opskrift fra bogen 'An Early Meal' af Daniel Serra and Hanna Tunberg