Fladbrød med bacon, løg og friskost

"Leve" er det gamle danske ord for fladbrød. Det forklarer måske vores udtryk "Levebrød" i dag, altså et basisbrød, man spiser dagligt.

Fladbrød med bacon, løg og friskost

Hvad med en snack? Forestil dig duften og smagen af et fladbrød toppet med friskost, sprødtstegt røget bacon, bløde løg og et grønt drys af timian. Lad os komme i gang!

Fremgangsmåde

Bag fladbrødene og gør friskosten klar.

Flæskeskiverne ristes på begge sider på en pande. Krydr med timian. Læg skiverne på
en tallerken og stil til side.

Steg løgene i fedtet fra flæsket. Krydr med timian og salt. Løgene skal stege indtil de
tager farve og bliver bløde.

Servering: Start med et lunt fladbrød og smør friskost på. Læg en skive flæsk på, dernæst bløde løg og et drys timian.

Ingredienser

4 Personer
  • 8 fladbrød med timian
  • 8 skiver røget flæsk
  • 2 store løg, i tynde skiver
  • Frisk timian, finthakket
  • Salt
  • Friskost