Bål, røg og efterårsretter
Den mørke årstid rykker nærmere, og vi lader os inspirere af efterårets rigdom og velsmag, når vi skal tilberede skøn bålmad, der både mætter og varmer.
Sammen med husfruen skal vi lave byg med bacon og svampe, æbleflæsk og suppe med trilleboller. Alle deltagere arbejder sammen om de forskellige opgaver, og mens en forventningsfuld duft breder sig, kan vi glæde os til fællesspisning ved højbordet i Langhuset som på Harald Blåtands tid, mens mørket sænker sig.
Der er lagt op til nogle rigtig hyggelige timer, hvor madlavning og fællesspisning tegner fortællingen om vikingernes madkultur. Vi skal selvfølgelig også høre om efteråret på vikingegården i år 980 og kampen for at fylde fadeburet, så der er mad nok til både julefest og resten af vinteren over.
Workshoppen er en fantastisk mulighed for at prøve kræfter med bålmad og forhåbentlig finde motivationen til at kaste sig over bålmad derhjemme. Det er en virkelig hyggelig aktivitet for alle aldre.
Tilmeld jer nu!
Dato: 15. oktober 2025
Tidsrum: Kl. 16:00-19:00
Alder: Fra 12 år.
Antal deltagere: Min. 8 og max. 20 personer.
Pris for workshoppen: DKK 175 + entré.
Tilmelding: Senest den 13. oktober. Tilmelding sker ved køb af billet. Benyt linket øverst på denne side.
OBS: Denne workshop foregår på dansk og engelsk.