Honningglaserede pølser

Disse grillpølser er spækket med gode krydderier og sennepsfrø, der popper mellem tænderne og smager fantastisk. Steg pølserne på havegrillen eller gør som husfruen Frida: Steg og glasér dem i smør og honning på panden.


Fremgangsmåde

Rør svinekødet med hvidløg, krydderurter, timian, salt, sennepsfrø og øl. Ælt farsen godt til den er sammenhængende.

Stop forsigtigt farsen i tarmene og undgå luftbobler i pølserne. Bind en knude mellem hver pølse.

Sæt en gryde med vand over bålet. Når vandet er lunt, lægges pølserne i. Lad vandet langsomt nå kogepunktet. Pølserne skal simre i ca. 15 min.

Smelt et par gode klumper smør på en pande og tilsæt honning. Steg pølserne
ca. 5 min. på hver side indtil de er gyldne og glaserede

Ingredienser

4 Personer
  • 1-2 fed hvidløg, finthakket
  • 1-2 håndfulde friske krydderurter, f.eks. timian, salvie og merian, finthakket
  • 2 spsk tørret timian
  • 1 spsk salt
  • 2-3 spsk sennepsfrø
  • 400 g finthakket svinekød
  • 1 dl mørkt øl
  • 1-2 svinetarme
  • Smør
  • 1-2 spsk honning

Pølserne bliver saftigst, hvis svinefarsen ikke er alt for mager.

I stedet for at glasere pølserne på en pande, kan de steges på havegrillen.